Categorieën
Kapper

 Kies de juiste Kapper Spijkenisse

Hoe kies je de juiste kapper?

Elke zichzelf respecterende vrouw heeft haar eigen entourage van winkels waar ze haar schoonheid en uiterlijk verzorgt: van de vertrouwde kapper, tot de schoonheidsspecialiste, tot de kleding, schoenen, tassenwinkel. Je weet allemaal dat het niet gemakkelijk is om de juiste kapper te vinden, die al je wensen respecteert en je tevreden stelt. Ik geef je graag enkele adviezen om je te helpen een kapper te kiezen die je vertrouwt. Als je onderstaande adviezen gelezen hebt, zul je geen probleem hebben om in Spijkenisse een kapper te vinden die aan al je wensen voldoet.

De juiste snit

Het juiste kapsel kan echt het verschil maken om je mooi en bijzonder te maken! Het krijgen van de juiste “snit” is een fundamentele factor. De ideale snit moet rekening houden met de structuur en de kenmerken van je haar, of het nu dun, dik, fijn, sterk, krullend, golvend of steil is. De kapper zal je ook adviseren hoe je het soort haar dat je hebt thuis moet drogen om een mooie look te krijgen. Natuurlijk moet hij rekening houden met je smaak, met wat je echt leuk vindt, en met wat je niet kunt uitstaan (kort, middellang, lang, verfomfaaid, gedisciplineerd, enz.).

De kleur die bij je past

De kleur van je haar is een ander belangrijk element, als je besloten hebt om je haar te laten verven. Het moet noodzakelijkerwijs in overeenstemming zijn met de snit, in feite vallen sommige kleuren meer op bij bepaalde snitten dan andere. De kapper houdt rekening met je smaakt, maar ook met het resultaat. Hij zal ook rekening moeten houden met eventuele allergieën

De communicatie met je kapper

De kapper zal openstaan voor je mening. Aarzel dus niet om het openlijk te zeggen als het je niet bevalt. Je moet het kapsalon tevreden verlaten. Als je kapper je beter leert kennen, zal hij je smaak beter begrijpen en zal het voor hem heel gemakkelijk zijn om van je een geliefde klant te maken.

Hoe duur is je kapper

Als je een goed en professioneel resultaat wilt hebben, zijn de kosten ook een onderdeel. Het spreekt voor zich dat een professional in zijn vakgebied niet tot de goedkoopste zal behoren: opfriscursussen en het gebruik van professionele producten worden betaald,dat weet je heel goed. Dit betekent niet dat je elke keer dat je naar de kapper gaat een belachelijke hoeveelheid geld moet uitgeven voor het snijden, krullen en verven! Zoals altijd is de gulden middenweg een goede regel.

Neem je tijd

Hou er rekening mee dat je kapper toch wat tijd zal moeten spenderen om je de juiste snit, de juiste kleur en afwerking van je kapsel te geven. Probeer je verblijf bij de kapper als ontspanning te zien. Soms kan het doorbrengen van wat meer tijd dan verwacht bij de kapper nodig zijn om ontspannen en met een prachtig kapsel naar buiten te stappen.

Meer informatie vind jij bij Quality One

 Kapper Spijkenisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *