Categorieën
training

EMS training voor u kunnen zijn

Lijkt het je leuk om eens een nieuw soort training te beginnen. Een training die zeer effectief is en waar je veel aan hebt in je verdere leven? Een training die zeer goed is voor je gezondheid? In dat geval kun je ervoor kiezen om een EMS training te gaan volgen. In dit artikel gaan we daar verder op in. Want wat is een EMS training precies en wat heb je daar aan?

EMS training

Bij EMS gaat het om de elektrische spierstimulatie. Zoals je ongetwijfeld wel kunt vaststellen is dit dus een training waarbij je spieren extra worden gestimuleerd. Maar dan vraag je je natuurlijk af wat de mechaniek daar achter is. Dat is vrij simpel uit te leggen. Het gaat namelijk om elektroden die in een pak zijn verwerkt. Het is een zeer effectief middel om enigszins verzwakte spieren te kunnen versterken, en dat is natuurlijk zeer voordelig in veel gevallen. Bijvoorbeeld bij mensen die last hebben van een hevige blessure en daar aan geholpen willen worden. Maar ook in andere situaties kan het zeer van pas komen. Met EMS kun je dus diverse spiergroepen trainen en dat is natuurlijk een prachtig voordeel.

EMS training

Niet pijnlijk

Het voordeel van een EMS training is dat het niet pijnlijk is. Veel mensen zijn namelijk bang dat het zeer pijnlijk is, maar dat is dus niet het geval. Dan moet het uiteraard wel op een uitstekende manier gebeuren, maar daar kunnen wij mee helpen. De juiste methode levert eenvoudige impulsfrequenties op die aangenaam zijn voor het lichaam, waardoor je zeker weet dat het allemaal op een goede manier verloopt. Maar als je geen pijnlijk gevoel ervaart, dan vraag je je ongetwijfeld af wat voor gevoel er dan wel wordt ervaren bij een EMS training. De meeste mensen die een EMS training hebben gevolgd die ervaren een tintelig, golfachtig gevoel. Eerst kan het enigszins bevreemdend zijn, maar op de lange termijn raak je er wel veel sneller aan gewend.

EMS geschikt voor wie?

EMS is voor verschillende personen geschikt. Bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met afvallen. Misschien hebben ze wel heel veel dingen geprobeerd, maar lukt het toch niet op de reguliere wijze. Dan is het nog niet een reden om op te geven, maar dan is het belangrijk om andere alternatieven te proberen. Een EMS training kan dan uiteraard goed van pas komen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *